Seyhan IŞILDAK - Okul Müdürü

1973 yılında Erzurum ili Narman ilçesinin Pınaryolu Köyü’nde doğan Seyhan IŞILDAK, ilkokulu köyde, orta ve lise öğrenimini Narman Lisesi’nde tamamladı. 1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Seyhan IŞILDAK, meslek hayatına Artvin Borçka Demirciler İlköğretim Okulu’nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladı ve bu görevi 5 yıl boyunca yaptı. Daha sonra Bayburt Maden İlköğretim Okulu’nda Müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2006 yılından itibaren İstanbul Arnavutköy İlköğretim Okulu, Suatlar İlköğretim Okulu, Haraççı İMKB Lisesi ve Taşoluk Lisesi’nde Müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Ayrıca İstanbul Arnavutköy Tayakadın Ortaokulu, Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arnavutköy Cumhuriyet Ortaokulu ile Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda Okul Müdürlüğü yapmıştır. 01.07.2016 tarihinde Arnavutköy Anafartalar Ortaokulu’na Okul Müdürü olarak atanmıştır. Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak bir yıl görev yaptıktan sonra Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.